JORNADES TÈCNIQUES DE IRAUPEN A LES INSTAL·LACIONS DE DÜMMEL I URMA.

El passat 23, 24 i 25 d’octubre el personal de Widherco va asistir a unes jornadas tècniques organitzades per Iraupen a les plantes de producció de dos dels seves principals representades, URMA i DÜMMEL, situades a Suïssa i Alemania respectivament.

A aquestes jornades també van asistir personal d’alguns dels principals clients de Iraupen a la zona Nord.

El viatge es va iniciar el dia 23 i 24 amb la visita a Dümmel, fabricant Alemany de primer nivell en micro eina de tornejat, sistemes de ranurat i brocat, allà els assistents van poder visitar la seva nova i moderníssima planta de producció situada a Hülben al sud d’Alemanya, equipada amb l’última tecnologia a nivell de fabricació i també a nivell de sostenibilitat energètica.

A la planta de Dümmel els assistents van rebre una completa formació a nivell teòric i pràctic de les últimes novetats de Dümmel tanta a nivell de Tornejat, com de fresat i brocat.

També es va aprofitar l’ocasió per visitar l’espectacular museu propietat de la família Dümmel.

El mateix dia 24 a la tarda la comitiva es va desplaçar a Suïssa per prosseguir amb la formació en URMA, un dels principals fabricants a nivell mundial de sistemes de mandrinat i escairat.

Un cop a URMA els assistents a les jornades van poder també visitar la moderníssima planta de fabricació de URMA situada a Rupperswil, prop de Zuric, on es van mostrar els innovadors processos de producció utilitzats per URMA en tots els seus productes.

Alhora també es va realitzar formació a nivell teòric i pràctic dels seus productes estrella on van destacar els sistemes de mandrinatge RX i la seva última gran innovació com és Small.

La jornada va acabar amb una visita a la ciutat de Lucerna on es va poder navegar amb un espectacular vaixell turístic pel seu meravellós llac natural.

Es va posar fi a aquest viatge amb un sopar conjunt en un prestigiós restaurant de la zona.

Des Widherco volem donar les gràcies a Iraupen, URMA i Dümmel per haver-nos fet partícips d’aquestes interessantíssimes jornades en les instal·lacions de dos dels seves representadesmés importants i de les quals Widherco és distribuïdor oficial a Catalunya.

Sobre l'Autor

widherco

Sense Comentaris

Deixa un Comentari