DEMO DAY 2018

 

El passat dia 10 de maig, Widherco va participar al Demo Day de Haas. Coincidint amb el GP d’Espanya de F-1, el fabricant americà Haas va organitzar a les seves instal·lacions de Montcada i Reixac (Barcelona) un fantàstic event amb una altíssima assistència, entre clients, col·laboradors i inclús escoles de formació.

Widherco va ser convidat a l’event, en el què va presentar algunes de les darreres novetats de les seves marques representades a Catalunya com són Widia, Iraupen/Urma, Ecorroll, Dümmel i Lang.

Durant tot el dia, els clients van poder veure in situ contínues demostracions en diferents màquines Haas, de tota varietat d’eines, treballant a altes condicions, per poder observar així l’excel·lent conjunció entre Màquina i eina.

A la vegada, tots els assistents van tenir l’oportunitat de tenir-les a la mà físicament per poder veure en primera persona totes les evolucions tècniques de cadascuna d’elles.

 

L’event va finalitzar a última hora de la tarda amb la presència a les instal·lacions de Haas dels dos pilots oficials de l’equip Haas F-1 ROMAIN GROSJEAN i KEVIN MAGNUSSEN, el director GUENTHER STEINER i altres membres de l’equip Haas F-1, que van sortejar merchandising del Haas F-1 Team i alguns regals personalitzats i signats, juntament amb algunes invitacions VIP per al GP.

 

 

 

Sobre l'Autor

widherco